Post by liemiviniwhi on Feb 8, 2022 20:40:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mini Market - Сooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mini Market - Сooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוד רמאות להגדיל מטבעות ▞▞▞
▞▞▞ Mini Market - Сooking Game 2022 version ▞▞▞
נֶחְמָד
אני אוהב את המשחק ואני אתן לך לשחק תן לך לשחק משחקים אני יודע שאתה מכין אוכל גלידה קום דברים כמו המשחק הזה אני אוהב לרפרף הרבה אני משחק מיני מיני מיני מיני משחק לבשל
הכי טוב וטוב אני מאוד אוהב את המשחק הזה זה עושה לי שמח עבודה טובה
quilty ממש טוב, ממליץ להתקין אותו. התוספת בהחלט מפתה להורדה, התוספת אינה מחוץ לשוק. אז אני ממליץ על זה. 👍
Mye unødvendig reklame, uten å få noe for det. Men ellers så er den bra.
לפרסומות רבות
המשחק הזה היה כל כך טוב שאתה יכול להשיג שיקוי מזון ואתה יכול גם לבנות גלידה זה טעים יש גם אותו אדם אבל בסדר המשחק הוא רק ציבורי אני משחק את זה קודם ואני נהנה אבל אתה גם בונה את הסופרמרקט ו-18 -50 זה טוב בשבילי ויש פירות יותר מזונות גם אתה שם כל מה שאתה רוצה מי שאדם אומר בעצם זה טוב 18+
זה טוב אבל יש פרסומות כשאתה משחק וגורם לך לצפות בפרסומות של פריטים ולבזבז כסף.
Homecraft - Home Design Game Nezahtjevne igre qsg
המשחק מהנה אבל הפרסומות הבלתי פוסקות מורידות את הכיף, אני מבין את הצורך בהן להכנסה אבל יש גבולות, למשחק הזה יש פרסומות ללא הגבלה שגרמו לי להסיר את ההתקנה.
זה משחק מהנה מאוד
Mini Market - Сooking Game Simulação fbdv
זה כל הזמן נותן לי מסך שחור
אישה בלתי נראית באה לגלידה, לעולם לא אחשוב על הקולות בראשי אותו הדבר לעולם
זה משחק נהדר עם לא הרבה פרסומות אבל הלוואי שיוכלו להפסיק עם אירוע ליל כל הקדושים ולשנות אותו
אני רק במסך ההתחלה. אבל אני רוצה לשאול: האם לאלץ אנשים לקבל - עיבוד נתונים אישיים והרשאה לפרסם מודעות מותאמות אישית - לא חוקי? כי אני אגיד לכם ממש כאן, ממש עכשיו: _אני לא מסכים לזה_ ובכל זאת המשחק הזה כופה עליי אם אני רוצה לנסות אותו, וזה מפריע לי בכל כך הרבה רמות. תנאי השירות הם דבר אחד, עיבוד נתונים אישיים מצד שני הוא דבר אחר. לא ניתן לבטל את ההסכמה למרות שזה אומר כך! אני בטוח שזה אסור.
67 544נ
זה משחק מאוד מהנה אבל מה שיהפוך אותו למהנה עוד יותר הוא שאם יש עוד שווקים, כלומר יהיה אחד עבור כל אחד אחר או מדינה שמייצרים אותו, יש צעצועים שנעשו שם עכשיו או שהאוכל שנעשה יהיה כמו של הארץ הבניין יהיה בסגנון כמו הבניינים באותו מצב. זה גם ייתן לשחקן קצת מקום לשחק עוד יותר.
זה כיף
ממש חמוד, אבל הפרסומות פשוט נוראיות. לא ניתן לשחק.
לא ממש טוב אבל אני רוצה את זה
אני אוהב את המשחק הזה כי הוא עוסק במיון דברים ואני פשוט אוהב למיין ולארגן!!!!!
אני אוהב את המשחק הזה כל כך כל כך כל כך כל כך כל כך כל כך
טוֹב
Mini Market - Сooking Game Simulatsioonmängud rio
אני אוהב את המשחק הזה כי אני אוהב לנתק גלידה לאנשים שזה כל כך כיף. וגם המשחק הזה כל כך כיף גם כשאתה משועמם. ותודה רבה על המשחק הזה. אלוהים יברך אותך משחק בישול מיני מרקט.
זה משחק טוב מאוד ויש לו הרבה דברים לעשות בו. ואם התוספות מעצבנות אתה יכול פשוט לסגור את האינטרנט שלך, כדי שלא תקבל תוספות
יותר מדי מודעות. מאוד מעצבן. בקושי מקבלים משחק בתמורה לכל הפרסומות. וזה עצוב כי זה יכול היה להיות כיף.
המשחק הזה חמוד!! טוב לזמנים משעממים🥰
לא המשחק הכי טוב אבל הוא די טוב
אני אוהב את המשחק עד כה, הרגע קיבלתי אותו אבל זה לא מראה שהם סירופ על הגלידה ??
המשחק שלי איפס את כל ההתקדמות שלי ועכשיו אני צריך להתחיל אני לא מודע למה זה קרה אבל אני לא מרוצה מזה.
זה טוב, לכל מי שממש לחוץ לגבי הפרסומות; הסר את ה-wifi שלך, הסר את האפליקציה ופתח אותה שוב. בום, אין יותר פרסומות. אני מקווה שזה יפתור את הבעיה הדרמטית שלך.
לילקה
אני אוהב את המשחק הזה, אתה יכול להכין גלידה וכריכים ושיקויים וכו'. זה גם כיף לשחק במצב לא מקוון אם אתה לא רוצה לראות את המודעות.
זה כל כך טוב, אבל אני שונא תיקוני באגים! האם אתה יכול לבטל את תיקון הבאג?! אני כל כך כועס על זה!😠😡🤬👿😬😾 עריכה: אבל רגע! חיכיתי 30 שניות לסטארט-אפ! זה היה יתרון! וואו... זה היה. לכן. טוב!😀😃😄😁🙂☺️😊😉😌😋😛😝😜😇😎🤓😺😸😻 עריכה 2: אופס! כלומר 20! סליחה.😅 עריכה 3: אני מבולבל. למה זה חוזר כל פעם? 😕🤔
וואו המשחק הזה כיף