Post by liemiviniwhi on Feb 8, 2022 20:59:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Age of Z Origins:Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Age of Z Origins:Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک کلیدهای بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ Age of Z Origins:Tower Defense 2022 version ▞▞▞
به درد داخل ایران نمیخوره چون زبان فارسی نداره!!!
خوبه
بازیتون حرف نداره عالیه ممنون از سازنده عزیز که این بازی رو ساختی دوستان همه نصب کنن
یک ستاره هم واسش کمه به قرآن لعنت بر سازنده هاش ریدم دهنه سازنده هاش هرکس دانلود کنه اوسگوله مادر سازنده رو ............................ ....
عالیه دوستانی ک روی دانلود گیر میکنن مشکل از نتتون یا اندروید گوشیتون هست اندروید گوشی من ۱۰.۱ هست
بازی کلاهبرداری آنها چیزی را تبلیغ می کنند اما شما همان بازی استراتژیک mmo را دریافت می کنید که سعی می کند پول شما را بدست آورد.
بد نیست ولی میتونه بهتر باشه.. گرافیکش خوبه ولی باید بتونی کارهای اول شخص یا دوم شخص بیشتری انجام بدی اما ما این کار رو انجام میدیم اشکالی نداره من این یه راه عالی برای گذروندن زمانه..
تازه نصب شده، دو بار حذف و دوباره نصب شده است، در حین راه اندازی همیشه در 38٪ برای همیشه گیر می کند. تجربه بسیار بد به عنوان اولین کاربر.
Age of Z Origins:Tower Defense Strategie dqt
از زمان آپدیت های اخیر، این بازی به شدت کرش می کند. قبلا خوب بود تبریک می گویم، پس از به روز رسانی کریسمس، پس از 1 سال بازی، دیگر بارگذاری نمی شود. تو این را شکستی. بازیهای جانبی خراب میشوند، اکنون اصلی بارگذاری نمیشود. وقت یا پول خود را در این مورد هدر ندهید. بدیهی است که این توسعه دهندگان گوش نمی دهند.
من این بازی رو بخاطر سوکر استار نصب کردم بازی کردم قرتر بر دلار بود بدن نمیدن نامردت کس کش fakio
Age of Z Origins:Tower Defense Strategické tala
لطفاً مشکل تغییر حساب در چندین حساب را برطرف کنید. می گوید باید ایمیل را در بازی های گوگل پلی تغییر دهید تا به حساب دیگری تغییر دهید. اتلاف وقت و وقت گیر است. امیدوارم هر چه زودتر این مشکل را برطرف کنید.
این یک بازی سرگرم کننده است و من همه چیز را دوست دارم به جز پاداش کافی برای امتیازهای گوگل 🎉
عاشق این بازی هستم، من آن را با همسرم بازی می کنم
من یک اتحاد دارم که برای ایجاد آن 200 طلا خرج می کنم و با آپدیت های الان اگر لیدر چند روز غیر فعال باشد رهبری را به بازیکن دیگری می دهد. حالا این بازیکن دیگر نمی خواهد اتحاد من را پس بدهد. بنابراین به کمک نیاز دارم تا اتحادم را پس بگیرم یا به 200 طلای خود و طلایی که برای پرچم خرج می کنم نیاز دارم. منصفانه نیست که من برای آن پول خرج کنم و شما تصمیم بگیرید آن را به دیگری بدهید.
بازی از وای فای کار نمی کند. این از ماه اکتبر شروع شد و آنها هنوز مشکلات خود را برطرف نکرده اند.
Age of Z Origins:Tower Defense Strategie dqt
بعد از 17 ماه بازی از 4 ستاره تغییر کرد. زبالههای رویداد شکارچی گنج، بازیکنان را تحت فشار قرار میدهد تا چیزی بخرند تا دیگران را از خرج صدها نفر برای جلب علاقهمندان به اتحاد باز دارد. بنابراین بازیکن f2p می تواند 2 دلار خرج کند و همان مقدار امتیازی را به دست آورد که بازیکن p2p 200 دلار خرج می کند. و کل اتحاد را نشان می دهد که چیزی نخریده است که تنش داخلی ایجاد کند. یک c38، تنها در این مرحله با استفاده از 100000 دلار به دست می آید. پاداش هایی ارائه می شود که ایالت های توسعه دهنده محدود و کافی نیستند
بازی جالبیه
من گوشیم a50sولی چقدر دیر دانلود میشه اینترنتم 4g از همین اولش معلومه خیلی تبلیغ داخلشه عهههه
Age of Z قطعا جذاب و سرگرم کننده به نظر می رسد! ©ChaosTheory® اینجاست، و من شکایت واقعی ندارم. شاید زمان راهپیمایی در ابتدا کمی کند باشد، اما فناوری به راحتی می تواند آن را برطرف کند. چالش برانگیز، تعاملی است و افراد بزرگی در بازی حضور دارند. بازی شما را وادار می کند تا با هم و به عنوان یک تیم کار کنید تا همه چیز را در راه خود فتح کنید. حتما به دوستان توصیه میکنم
سبک ساخت و بازی بسیار شبیه به سایر بازیهای این نوع است، اما به دلایلی من واقعاً این بازی را دوست دارم، دارای زامبیها، حالتهای بازی کوچک، حملات زمانبندیشده برای از بین بردن حریفان قویتر است، و برخلاف بسیاری از بازیهای دیگر، به نظر میرسد بازیهای زیادی وجود دارد. مردم بسیار دوستانهتر هستند و افراد زیادی بازی را شخصی نمیدانند، همانطور که من با خیلیهای دیگر دیدهام.
بازی شروع شد و نمیشه بازی کرد
طعمه و سوئیچ است. این به عنوان یک برج دفاعی شروع می شود، اما واقعاً اینطور نیست. اگر به دنبال بازی دفاع از برج هستید، به جستجو ادامه دهید و در این فرآیند پول پس انداز کنید. همه چیز در این بازی در مورد منیت و پرداخت برای برنده شدن است.
برای بسیاری از چیزهایی که در حال انجام است، ساده است.
ای
این بازی فوق العاده است، متأسفانه زمانی که رویدادهای بزرگ اتفاق می افتد، مشکلات اساسی وجود دارد. این اولین بار نیست که به دلیل خطاهای بازی، مسیر پیشرفت زیادی را از دست می دهم. مایه تاسف است که پول واقعی خرج می شود زیرا بازی نمی تواند ترافیک کاربران را مدیریت کند. علاوه بر این، اولین بار که این اتفاق افتاد، من سعی کردم با توسعه دهندگان تماس بگیرم تا مشکل خود را توضیح دهم، آنها پاسخی ندادند.
Age of Z Origins:Tower Defense Strategie lobx
این بازی را دوست دارم. واقعاً کلیچ های زیادی را تجربه نکنید مگر اینکه سرویس تلفن همراه یا وای فای من بد باشد. تنها شکایت من این است که چقدر بیشتر طول می کشد تا تحقیقات یا ساختن نیروها انجام شود، هر چه سطح شما برای رشد بسیار کمی بالاتر می رود. به نظر می رسد که هر چه بالاتر می گیرید، برای برنده شدن باید هزینه بیشتری بپردازید.
این یک بازی بسیار ناب است. با وجود داشتن عنوان 'Tower Defense'، در واقع بخش بسیار کوچکی از بازی است که حتی دیگر توسط توسعه دهنده بی پروا آن (Camel) به روز نمی شود. تنها هدف بازی این است که شما را به خرج کردن هزاران دلار برای رقابت با بازیکنان دیگر قلاب کند، در غیر این صورت زنده نخواهید ماند و متأسفانه در یک بازی مبهم مورد آزار و اذیت قرار نخواهید گرفت. طعمه های کلیکی را در همه جای بازی خواهید دید. آنها آدرسی را در هنگ کنگ فهرست می کنند، اما عمدتاً در پکن، چین مستقر هستند. سایه دار.
من با این بازی وسواس دارم! تقریباً تعداد بی پایانی از کارهای سرگرم کننده برای انجام وجود دارد. زامبی ها را بکشید، به شهرها حمله کنید، منابع را غارت کنید، نبردهای اتحاد، ارتقاء ساختمان، ارتقاء افسران و غیره را ایجاد کنید. گرافیک عالی است، رویدادهای جدید دائما وجود دارد، و این یک بازی بسیار چالش برانگیز است. من خیلی هیجان زده هستم که ببینم توسعه دهندگان چه چیز دیگری به بازی اضافه می کنند! هم اکنون این بازی را دانلود کنید!
بازی بدی برای گذراندن زمان نیست
بازیش بدون فیلترشکن بالا میاد اما چون زبان فارسی خیلی گیج کننده نیست باید زمان بگذاری تااز بازی سردربیاری و تا سر درنیاری یه چیز بی سروته هس
بازی خوبی برای خرید خواهد بود و نیازی به خرید در بازی برای پیشرفت ندارید.
بازی سرگرم کننده اما منابع بسیار نامتعادل هستند! فولاد و مواد معدنی کلید رشد در بازی هستند، اما اکثر بازیکنان 5000 تا 8000 برابر بیشتر منابع غذایی و روغن دارند. بدون حمله مداوم به سایر بازیکنان یا ایجاد 20 حساب مزرعه دیگر برای ضربه زدن، بازیکنان هرگز مسیری معنادار برای توسعه ندارند! اکنون با انتشار جدید در سطح شهر 38، بازیکنانی که هزینههای بسیار بالایی دارند، سربازان T12 را خواهند داشت و سرورها را از بین میبرند و بسیاری از بازیکنان در حال ترک یا کاملاً خواهند بود!
Pocket Ants: Colony Simulator ยุทธศาสตร์ ryz